Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Команда ВІТІ взяла участь у Всеукраїнському забігу - «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Добавлено: 27.09.2020 Переглянуто: 725


26 вересня курсанти та офіцери інституту стали учасниками Всеукраїнського патріотичного забігу в пам'ять про загиблих воїнів- «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який стартував у Національному парку Межигір’я, що на Київщині.

Команда інституту бігла дистанцію 10 кілометрів, щоб вшанувати пам’ять про загиблих побратимів, синів та доньок, чоловіків чи дружин, які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями.

У кожного учасника забігу була іменна табличка з іменем загиблого Героя. Символічно, що у представників інституту це були випускники інституту. Загиблих захисників України вшанували хвилиною мовчання, згадавши також про побратимів загиблих в авіакатастрофі на Харківщині.

Варто зазначити, що у змаганнях брали участь ветерани війни, військовослужбовці силових відомств, інваліди війни, поранені, родичі та близькі загиблих Героїв. Частина учасників, долучилася до забігу онлайн.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх