Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Присяга курсантів ВІТІ

Добавлено: 19.09.2020 Переглянуто: 1507


Відбулась урочиста церемонія на території меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні!

Зі словами привітання до першокурсників звернувся начальник Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

- Клятва у вірності своїй Батьківщині споконвічно була для кожного воїна тим непорушним і недоторканним словом, ціна якому – більша за життя. Ви не просто майбутні офіцери, ви – майбутнє військ зв’язку Збройних Сил України. У цей знаменний день ви присягнули бути вірними захисниками рідної землі. Нехай ваше навчання і військова служба позначиться успіхами і здобутками, стане гордістю для ваших батьків, - зазначив генерал-майор Віктор Остапчук.

Після ритуалу складання Військової присяги курсанти-першокурсники виконали військово-музичну композицію «Марш нової армії» у супроводі оркестру Військового інституту.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, полеглих у боротьбі за вільну незалежну Україну.

Урочистий захід завершився благословенням військового капелана Православної церкви України Отця Дмитра Присяжного на успішне навчання першокурсників.


Дивитися трансляцію: Курсанти-першокурсники склали присягу на вірність українському народові


Дивитися трансляцію: Курсанти-першокурсники склали присягу на вірність українському народові




© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх