Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вступна лекція для першокурсників

Добавлено: 18.09.2020 Переглянуто: 814


18 вересня 2020 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулися традиційні вступні лекції для першокурсників.

Перед курсантами першого курсу виступив заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко. У першій частині своєї промови доповідач спочатку коротко розповів про історію інституту, його призначення, розміщення та організаційну структуру. Друга частина доповіді була присвячена темі структури підготовки військових фахівців у ВІТІ. Олексій Сілко наголосив на тісній взаємодії факультетів та кафедр, зокрема в підготовці майбутніх офіцерів зв'язківців беруть участь 15 кафедр інституту. Доповідач звернув увагу курсантів на перелік та звітність з навчальних дисциплін першого семестру навчання, навів строки проведення екзаменаційної сесії у першому семестрі навчання.

Далі виступили: начальник навчального відділу полковник Віталій Ошурко, начальники факультетів та випускових кафедр інституту. У доповідях було представлено огляд кафедр, на яких будуть навчатися сьогоднішні першокурсники, дисциплін і предметів, коротке знайомство із специфікою кожної спеціальності підготовки.

Сподіваюся, ми з вами успішно подолаємо усі труднощі і допоможемо вам стати справжніми професіоналами своєї справи, - підсумував полковник Олексій Сілко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх