Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантка Анна Усик – переможниця підсумкового етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Добавлено: 15.09.2020 Переглянуто: 839


10 вересня 2020 року в Центральному будинку офіцерів проходив другий (підсумковий) етап ХХ міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь курсанти вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та ліцеїсти військових ліцеїв із усієї України.

Наш інститут представляли переможці першого етапу ХХ міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – УСИК Анна, курсантка 293 навчальної групи, і ДЕНИСЮК Марія, курсантка 395 навчальної групи.

Творче змагання було організоване Департаментом соціального та гуманітарного забезпечення Міністерства оборони України.

Приємно читати у зведеннях Департаменту: «Традиційно відзначилися курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут…».

Вітаємо з перемогою УСИК Анну, яка виборола 1 місце серед курсантів військових вишів у ХХ міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Бажаємо успіхів і творчих злетів!.

.

.

.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх