Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зірки спорту Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 12.09.2020 Переглянуто: 848


Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури та спорту ми хочемо познайомити вас із нашими спортсменами – зірками інституту!

Неодноразовий чемпіон Одеської області з боксу, чемпіон міста Київ з бойового самбо, призер чемпіонату зі змішаних єдиноборств міста Київ 2020 року, срібний призер чемпіонату міста Київ з комбат-дзю-дзюцу (фулконтакт) – всі ці звання належать курсанту факультету телекомунікаційних систем старшому солдату ВЛАСЮКУ Тарасу Сергійовичу.

Цей хлопець навчився об’єднувати декілька справ одночасно і робити це з неабияким успіхом. Амбітний командир відділення знає, чого хочу по життю.

З 15 років Тарас професійно займається боксом. Одразу після вступу до #ВІТІ хлопця перспективного хлопця помітив старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту підполковник Сергій Мірошниченко. Він і запросив юнака до інститутської команди з рукопашного бою.

На 4-му курсі навчання Тарас не лише успішний спортсмен, хорошист та командир, поступово він навчається тренерству. Під час тренувань новобранців – першокурсників інститутської команди допомагає тренеру навчати молоде покоління.


На черзі курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку – учасник команди ВІТІ з військового п’ятиборства Антон РОМАНОВСЬКИЙ.

У числі досягнень юного спортсмена: перший розряд по стрільбі з пневматичної гвинтівки, срібна медаль на обласних змаганнях зі стрільби, перший розряд, грамота та медаль за перше місце на обласних змаганнях з бігу на 100 м, перший розряд, медаль та грамоту за перше місце на обласних змаганнях зі стрибків в довжину, другий розряд, медаль та грамоту за друге місце на обласних змаганнях зі стрибків в висоту, другий розряд, медаль та грамоту за друге місце на обласних змаганнях з бігу через бар’єри.

Антон з дитинства мріяв стати військовим, саме тому вступив до військового ліцею.

Проявивши свої здібності на Спартакіаді інституту, та посівши призові місця в особистій першості з декількох видів спорту, Антон був помічений тренером збірної інституту з військового п’ятиборства підполковник Сергій ЧУБЕНКО. Того ж дня хлопця запросили до команди.

З цього моменту Антон неодноразово ставав учасником та переможцем Всеукраїнських змагань серед Збройних Сил України.


На завершення хочемо познайомити вас знайомити із Романом ГОЛОТОЮ – командиром навчальної групи факультету інформаційних технологій, неодноразовим чемпіоном, кандидатом у майстри спорту з багатоборства та тайського боксу.

Активний та непосидючий з дитинства, Роман обожнює спорт та військову справу. Вступивши до ВІТІ хлопець об’єднав дві улюблені справи в одну.

«У 21 столітті питання зміцнення здоров’я нації сьогодні є актуальними як ніколи. Спорт в наші дні є невід’ємною частиною сучасного життя. Я дуже радий, що пропагую його серед військовослужбовців та цивільного населення», - коментує Роман.

Доля звела юнака зі збірною командою інституту з рукопашного бою та їхнім тренером підполковником Сергієм Мірошниченко, всі вони радо прийняли у свої ряди талановитого юнака. І не прогадали: він виявився неабияк спритним та сильним спортсменом.

За два роки плідної праці Роман неодноразово приносив інституту перемоги. У 2019 році Романові випала нагода представляти ВІТІ у змаганнях серед команд Збройних Сил України в місті Львів.


Перемог Вам чемпіони!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх