Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортсменка у погонах: як мрія бути військовою допомогла стати чемпіонкою світу

Добавлено: 11.09.2020 Переглянуто: 751


Напередодні Дня фізичної культури та спорту ми розповідаємо про визначних особистостей, які досягли успіхів у спорті! Знайомимося з нашим викладачем - Тетяною Гром!

Вона - поєднання сили, краси та розуму.

Тетяна Гром – чемпіонка та призерка чемпіонатів світу, рекордсменка з гирьового спорту. Ще й до того вона офіцер Збройних Сил України.

А почалося все з того, що Тетяна мріяла стати військовою. ЇЇ мрія здійснилася. Вступила на військову кафедру і почала займатися спортом професійно. За два роки виконала норматив майстра спорту. Почала брати участь у Всеукраїнських змаганнях. Згодом спробувала виступили на чемпіонаті світу… і стала переможницею змагань. А ще пізніше на змаганнях світового рівня встановила рекорд.

- Коли ти їдеш на змаганнях за кордоном та досягаєш своєї цілі – це круто. Ти стаєш на п’єдестал пошани, грає гімн України на світовій арені і не можливо втримати сльози від гордості, - зазначила спортсменка.

Спорт загартовує характер та волю до перемоги. Проте потрібно постійно працювати над собою. За словами чемпіонки якщо ставиш мету включається спортивний азарт і коли впевнено крокуєш до своєї мети - обов’язково станеш на «п'єдестал пошани» головне для себе.

Нині Тетяна викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту є прикладом для наслідування як старшому так і молодшому поколінню. Завжди з усмішкою та гарним настроєм вона йде на заняття до своїх курсантів. Адже займатися з чемпіонкою – це гордість!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх