Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту

Добавлено: 05.09.2020 Переглянуто: 723


Хоча, карантинні заходи й змушують нас, здебільшого, залишатися на місцях постійної дислокації, але забувати про фізичну активність не варто. Адже, рухливий спосіб життя, так само важливий як і ретельно мити руки та зберігати дистанцію. На змагання були допущені заявлені спортсмени та тренери, які пройшли медичний огляд лікаря, перевірку температурного режиму. Задля безпеки, вболівальники на змагання не допускались, а військовослужбовці коледжу доставлені на змагання на особистому транспорті начальника фізичної підготовки і спорту майора Феніча Р.

Курсанти ВКСС ВІТІ ім. Героїв Крут, після періоду карантинних обмежень, продовжують приймати участь у спортивних змаганнях.

Цього разу, а саме 05 вересня 2020 року, курсанти коледжу прийняли участь у змаганнях обласного значення - чемпіонаті Полтавської області з гирьового спорту у м. Карлівка, де змагалися близько 50 спортсменів з громадських організацій, силових структур, ВВНЗ та спортивних клубів у складі команд з різних районів області.

Курсанти-гирьовики коледжу змагалися у вправі «Р-12»(ривок гирі 24 кг із добровільною зміною рук), під керівництвом Заслуженого тренера України, поза штатного тренера ВКСС ВІТІ Мороза О.А. та Майстра спорту України з гирьового спорту, начальника фізичної підготовки і спорту коледжу майора Феніча Р.В., у напруженій боротьбі здобули Срібну та Бронзову медалі:

СРІБЛО: курсант Віктор Віталій - у в.к. "до 95 кг";

БРОНЗА: курсант Лисак Юрій - у в.к. "до 85 кг".

Також, відповідно до «Кваліфікаційних нормативів з гирьового спорту України» курсанти коледжу, за підсумками змагань, отримали наступні спортивні звання та розряди:

Кандидат у майстри спорту з гирьового спорту – курсант Лисак Юрій;

І дорослий спортивний розряд – курсант Віктор Віталій;

ІІІ дорослий спортивний розряд – курсант Стесенко Євген.

Спортивний комітет Військового коледжу сержантського складу ВІТІ ім. Героїв Крут всіляко мотевують та сприяють курсантам у відвідуванні ними тренувань у коледжі. Адже спортивні змагання, тренування не тільки сприяють фізичному розвитку, загартуванню військовослужбовців, зміцнюють характер розвиває силу, витривалість і хорошу координацію рухів та позитивно впливають на свідомість курсантів, вчать не пасувати перед труднощами та противниками. Ці риси, якості вкрай необхідні для подальшої служби у якості молодших командирів та формування майбутнього сержанта! Слава Україні !!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх