Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з перемогою!

Добавлено: 04.09.2020 Переглянуто: 705


Підведено підсумок фінального етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою якого є:

вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови та літератури.

Як відомо, Шевченкова творча спадщина – це ціла академія для нашого народу, якій може по-доброму позаздрити будь-який люд світу.

Радісно відзначити, що серед переможців Конкурсу цього року стала СОРОКА ДАРИНА ВІКТОРІВНА – курсант факультету комп’ютерних інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Учасниця Всеукраїнських олімпіад з української мови, Міжнародних конкурсів знавців української мови імені Петра Яцика, Сорока Д. В. здобувала призові місця кілька років поспіль на різних їх етапах. Її перемога на Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка – не випадковість, а результат наполегливої свідомої праці з удосконалення знань, адже ми всі добре знаємо, що рідну мову треба вивчати все життя. А мова Шевченкових творів не тільки сприяє цьому, а й надихає на творчість; Шевченкові ідеї, погляди допомагають вибрати життєвий шлях. Про це якраз писала Д. Сорока в конкурсному творі. Даринина перемога є яскравим прикладом поєднання розуму та досвіду її керівника, доцента кафедри військово-гуманітарних дисциплін Наталії ЛОГВІНЕНКО.

Бажаємо Дарині успіхів на життєвих дорогах і віри в себе!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх