Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка офіцерів за призовом

Добавлено: 02.09.2020 Переглянуто: 939


27 та 28 серпня проводились заняття з перепідготовки та підвищення кваліфікації для осіб офіцерського складу за призовом з дисципліни Бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів ретрансляторів (БАКР). В рамках блоку занять було розгорнуто 4 навчальні точки за напрямками, кожен з слухачів відпрацював теоретичні та практичні питання на місцях. На першій навчальній точці були розглянуті теоретичні відомості щодо побудови БАКР. Друга навчальна точка присвячена складу та призначенню основних вузлів та механізмів БАКР. На третій навчальній точці розглянули питання щодо конфігурування БАКР, програмування польотного завдання та підготовка до практичного використання БАКР. На четвертій навчальній точці було практично відпрацьовані польоти на БАКР.

Вимоги сьогодення для сучасного офіцера-зв’язківця це вміння опановувати та професійно використовувати сучасну високотехнологічну зброю та техніку за призначенням. Знання та здобуті навички з даної дисципліни допоможуть молодим офіцерам використовувати сучасне озброєння та у подальшому на високому професійному рівні приймати участь у міжнародних навчаннях на рівні з фахівцями НАТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх