Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації урочисто було проведено свято День знань

Добавлено: 02.09.2020 Переглянуто: 737


01 вересня 2020 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут вже одинадцятий рік поспіль урочисто було проведено свято День знань.

Для привітання майбутніх сержантів курсантів другого та третього навчальних курсів завітали виконуючий обов’язки начальника штабу Командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України полковник Кисиленко Юрій Петрович, начальник навчального відділу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підполковник Ошурко Віталій Миколайович та головний старшина Командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України старший прапорщик Яценко Микола Олександрович.

Після привітань представників командування військ зв’язку та інституту були оголошені накази про присвоєння постійному складу коледжу чергових військових звань, оголошена подяка 27 курсантам,за сумлінне виконання службових обов’язків, відмінні та добрі результати у навчанні, зразкову військову дисципліну та 10 курсантів були нагороджені грамотами, які мали тільки відмінні результати, та зразкову військову дисципліну на протязі 2019 – 2020 року.

Після завершення урочистих заходів дотримуючись заходів пов’язаних з Covid 19 з командирами курсантських круп, відділень другого та третього навчальних курсів, головним старшиною Командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України старшим прапорщиком Яценко М. О. було проведено заняття за темою: «Історія створення та стратегія розвитку професійного сержантського корпусу Збройних Сил України».

Також керівництво коледжу ознайомило гостей з матеріально-технічною базою коледжу. Під час обходу начальник коледжу представив новітнє обладнання навчальних класів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх