Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ритуал урочистого вручення зброї особовому складу курсантів набору 2020 року ВКСС ВІТІ

Добавлено: 01.09.2020 Переглянуто: 992


Привітав молодих воїнів із знаменною в їхньому житті подією начальник коледжу полковник Злобін Кирило В'ячеславович: «Молоді воїни, сьогодні ви стаєте на захист нашої держави. Нехай цей час стане для вас справжньою школою мужності, стійкості духу, морального і фізичного загартування. Зброя, яку сьогодні берете в руки, символізує довіру українського народу до Збройних Сил України. бажаю вам в подальшому виправдати довіру і з честю та гідністю виконувати свій обов’язок. Шанобливе ставлення до зброї, вміле володіння нею – славна традиція нашого воїнства. Захисники української землі усіх поколінь завжди берегли її та доглядали, бо добре усвідомлювали істину: воїн без зброї – не воїн! – зазначив начальник коледжу. – Попереду на вас чекає чимало випробувань, адже ви обрали почесну і нелегку професію – військовослужбовця Збройних Сил України, захисника українського народу!!!».

Також, для привітання першокурсників з початком навчального року та урочистою подією вручення зброї завітали виконуючий обов’язки начальника штабу Командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України полковник Кисленко Юрій Петрович, начальник навчального відділу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підполковник Ошурко Віталій Миколайович та головний старшина командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України старший прапорщик Яценко Микола Олександрович та побажали сумлінного навчання в опануванні професії захисника Батьківщини.

На завершення урочистостей всі першокурсники у складі своїх підрозділів прийшли урочистим маршем, продемонструвавши гарні навички зі стройової підготовки, як для вчорашніх школярів. Попереду ще опанування загальновійськових умінь та навичок з навчальних дисциплін первинної військово-професійної підготовки.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх