Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До Дня знань у ВІТІ з‘явився мурал із символікою інституту

Добавлено: 31.08.2020 Переглянуто: 760


У Військовому інституті телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут з'явився мурал, який є символом навчального закладу.

- Це мій перший мурал для військового вишу і мені радісно від того. Наразі є багато нерозказаних історій і всі вони так чи інакше пов'язані з військом. Мені важливо розповідати про них у своїх роботах, - сказав Андрій Пальваль.

Автор муралу для військового вишу малював вперше. Проте історію героїв Крут він вже відобразив на одному зі столичних будинків у Києві. Мурал «Крути», який вшановує пам’ять героїв, що брали участь у бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року, зображений біля палацу «Україна».

- Це символічний подарунок вишу на День знань. Як то кажуть, для таких гонорових місць мають бути гонорові малюнки. Подібні малюнки у публічному просторі підкреслюють значущість та проблематику, бо подвиг героїв Крут на часі, боротьба триває. Як і тоді, 100 років назад, так і зараз ми опинилися на тому самому рубежі. У нас війна знову із тим самим супротивником, тому «пам'ятаємо - перемагаємо» - додав художник.

Вподобати мурал тепер може кожен хто відвідає інститут.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх