Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочався навчально-методичний збір керівного складу та науково-педагогічних працівників

Добавлено: 27.08.2020 Переглянуто: 728


З 26 по 28 серпня у Військовому інституті телекомунікації та інформатизації імені Герої Крут проходить навчально-методичний збір за участю керівного складу та науково-педагогічних працівників інституту. В ході збору обговорюватимуться підсумки діяльності 2019-2020 навчального року, з’ясування основних завдань на 2020-2021 навчальний рік, впровадження передових технологій та методів підготовки військових фахівців у сучасних умовах та інше.

Крім цього учасники збору визначатимуть шляхи удосконалення підготовки військових фахівців в умовах продовження адаптивного карантину з питань навчальної, методичної, виховної роботи та вироблятимуть єдині підходи до організації освітнього процесу.

За планом навчально-методичного збору виступив начальника інституту генерал-майор Віктор ОСТАПЧУК, який довів вимоги щодо порядку реалізації освітньої діяльності в інституті. Зокрема, вкрай важливим аспектом організації освітнього процесу є нарощування практичної складової у змісті навчання курсантів, необхідність активного застосування в освітньому процесі новітніх інформаційних технологій з використанням баз електронних бібліотек та форм дистанційного навчання, нарощування інформаційної мережі інституту, продовження роботи щодо розроблення на кафедрах новітніх тренажерів та підготовки до друку нових навчальних посібників які б відповідали вимогам сучасності з використанням досвіду експлуатації новітніх зразків озброєння та військової техніки зв'язку.

Наприкінці трьох денного навчально-методичного збору начальника інституту генерал-майор Віктор ОСТАПЧУК визначить завдання особовому складу інституту на 2020‒2021 навчальний рік.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх