Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС ВІТІ прийняли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України

Добавлено: 23.08.2020 Переглянуто: 658


Цього року у Полтаві урочиста церемонія відбулася біля пам’ятника Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка. У заході прийняли участь представники обласного та міського самоврядування, керівництво коледжу, військовослужбовці полтавського гарнізону, а також гості та мешканці міста Полтава.

Почесна місія підняття Державного Прапору України була доручена кращим курсантам Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які показали високі досягнення в навчанні та зразкову військову дисципліну, це курсанти: ТУПІК Дмитро, КАПЕЛІСТА Анна та ГНІДКО Анастасія, гідно продовжують військові традиції нашого війська та після закінчення навчання поповнять ряди Збройних Сил України. Батьки, рідні цих військовослужбовців приймали та приймають участь в бойових діях на сході України, захищаючи суверенітет та кордони нашої Держави.

Державний прапор є національним символом нашої держави. Під ним українці йшли до проголошення незалежності, самостійності, тому для військовослужбовців коледжу, є природнім вияв пошани до своєї національної символіки, а саме до прапора України.

Мету даного заходу спрямовано на: вшанування військовослужбовцями багатовікової історії українського державотворення; сприйняттю, формуванню національної свідомості, щодо національної символіки незалежної України; вивчення та отримання навичок, щодо урочистого ритуалу підняття державного прапору України; мотивація пізнавального інтересу; виховання у курсантів патріотичні почуття і повагу до Батьківщини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх