Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску слухачів курсів лідерства

Добавлено: 15.08.2020 Переглянуто: 853


Сьогодні, у Військовому Інституті телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут відбувся випуск слухачів курсів лідерства офіцерів тактичного рівня за спеціальність «Організація звя’зку у Збройних Силах України».

- Перший випуск курсів лідерства офіцерського складу – важливий крок для інституту. Бажаю новоспеченим молодшим лейтенантам наснаги, легкої служби, миру та злагоди, - зазначив начальник Військового Інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

Протягом року сержанти та солдати ЗС України, які мали освітній ступінь «Бакалавр» навчалися у цьому виші на курсі лідерства офіцерів тактичного рівня.

Під час навчання слухачі опанували навчальні програми, які в подальшому будуть застосовуватися в повсякденній діяльності в умовах сучасних викликів та загроз.

По завершенню навчання випускники отримали свідоцтва встановленого зразку про відповідний рівень підготовки та присвоєно первинне офіцерське звання - молодший лейтенант. Новоспечених офіцерів направлено до військових частин ЗС України для подальшого проходження служби.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх