Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Абітурієнти ВІТІ ознайомилися з сучасною українською героїкою

Добавлено: 11.08.2020 Переглянуто: 854


Щороку до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прибувають сотні вступників - майбутніх курсантів.

Важливим пріоритетом роботи керівного складу Військового інституту є не лише відбір кращих до курсантських лав, а й морально - психологічне забезпечення юнаків та дівчат.

Традиційно, під час проведення Вступної кампанії, у вихідний день було організовано екскурсію до Національного музею історії України у Другій Світовій Війні (виставки: «Український схід» та «Україна. Незакінчена війна»).

"Абітурієнти із задоволенням погодились відвідати музей, роздивитись ближче історію зсередини. Знаєте, тут є й такі діти, що, навіть, жодного разу не були в Києві, не те що у славетному музеї. Для нас обов'язок - зробити максимум для розвитку майбутніх офіцерів", - коментує заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег ПЕТРОВСЬКИЙ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх