Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут тривають вступні випробування з кандидатами для навчання

Добавлено: 10.08.2020 Переглянуто: 1280


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут тривають вступні випробування для абітурієнтів, які виявили бажання здобувати вищу освіту у престижному навчальному закладі. Вступні випробування проходять абітурієнти, які вступають на навчання на денну та заочну форми навчання. Серед вступників також 16 випускників Військового коледжу сержантського складу інституту, які виявили бажання продовжити навчання та отримати офіцерське звання.

Перше випробування для більшості абітурієнтів став профвідбір – попереднє вивчення індивідуально – психологічних якостей кандидатів для навчання. Абітурієнти проходять медичну комісію та оцінку рівня фізичної підготовленості.

Побажаємо всім абітурієнтам у ці напружені дні впевненості та максимальної самовіддачі. Для багатьох цей крок – іспит на мужність, подолання першого шляху до офіцерських зірок!

По завершенню іспитів, відібрані приймальною комісією абітурієнти одягнуть курсантські однострої та відбудуть на польовий полігон батальйону забезпечення навчального процесу інституту для проходження початкової військової підготовки.

Слід зазначити, що Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є провідним вищим військовим навчальним закладом з підготовки військових фахівців у галузі кібербезпеки, телекомунікацій та інформатизації.


Навчання в інституті здійснюється за 6 спеціальностями:

122 Комп’ютерні науки

125 Кібербезпека

126 Інформаційні системи та технології

172 Телекомунікації та радіотехніка

253 Військове управління (за видами Збройних Сил)

255 Озброєння та військова техніка

Термін навчання в інституті зараховується як термін проходження військової служби.


Тут готують КІБЕРВОЇНІВ та КРАЩИХ ПРОГРАМІСТІВ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх