Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Неформальна розмова щодо вибору професії

Добавлено: 04.08.2020 Переглянуто: 761


04 серпня 2020 року представниця Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Анастасія РУДНІЦЬКА взяла участь у онлайн – зустрічі з випускниками Монастирищенського району Черкаської області «Чай с головою РДА». Під час зустрічі відбувалась неформальна розмова щодо вибору майбутньої професії.

Було обговорено такі питання: Актуальні професії у найближче десятиліття, інновації у системі вищої освіти, взаємодія ВНЗ із ринком праці, вступ і система навчання в умовах пандемії.

Також в Zoom - ефірі участь взяли: голова Монастирищенської РДА; представники: Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, освітнього проєкту «Дикун», Львівського національного університету імені Івана Франка, Центрального Офісу реформ.

Змістовна та цікава бесіда захопила майбутніх абітурієнтів. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут висловлює подяку голові Монастирищенської РДА за таку чудову нагоду розповісти про наш навчальний заклад, теплу атмосферу та організацію онлайн – заходу.


Навчання в інституті здійснюється за 6 спеціальностями:

122 Комп’ютерні науки

125 Кібербезпека

126 Інформаційні системи та технології

172 Телекомунікації та радіотехніка

253 Військове управління (за видами Збройних Сил)

255 Озброєння та військова техніка

Термін навчання в інституті зараховується як термін проходження військової служби.


Тут готують КІБЕРВОЇНІВ та КРАЩИХ ПРОГРАМІСТІВ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх