Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стартувала вступна кампанія 2020

Добавлено: 01.08.2020 Переглянуто: 1618


Перший день роботи Приймальної комісії показав, що бажаючих стати офіцерами та отримати сучасну освіту у галузі кібербезпеки та ІТ-технологій дуже багато. Вступники мріють стати майбутніми командирами підрозділів зв’язку.

На навчання до військового вишу приймаються громадяни України за власним бажанням, які здобули повну загальну середню освіту із числа цивільної молоді, ліцеїстів, військовослужбовці військової служби за контрактом віком до 30 років, які не мають військових звань офіцерського складу.

Вступна кампанія 2020 року закінчується 18 серпня, тому у кожного абітурієнта ще є час до 8 серпня подати заяви та документи на вступ та присвятити своє життя захисту Батьківщині, - повідомив заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Слід зазначити, що Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є провідним вищим військовим навчальним закладом з підготовки військових фахівців у галузі кібербезпеки, телекомунікацій та інформатизації.


Навчання в інституті здійснюється за 6 спеціальностями:

122 Комп’ютерні науки

125 Кібербезпека

126 Інформаційні системи та технології

172 Телекомунікації та радіотехніка

253 Військове управління (за видами Збройних Сил)

255 Озброєння та військова техніка

Термін навчання в інституті зараховується як термін проходження військової служби.


Тут готують КІБЕРВОЇНІВ та КРАЩИХ ПРОГРАМІСТІВ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх