Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заключне засідання екзаменаційної комісії 2020

Добавлено: 24.06.2020 Переглянуто: 994


У Військовому інституті завершила роботу екзаменаційна комісія щодо атестації випускників 2020 року. На заключному організаційному засіданні, голова екзаменаційної комісії підвів підсумки роботи екзаменаційної комісії де було оголошено Рішення щодо присудження відповідних ступенів вищої освіти та присвоєння професійної кваліфікації.

Дипломи з відзнакою отримали 6 курсантів: ст.солдат Данилюк В.В., солдат Колісник Б.І., мол.сержант Рубан І.О. (факультет телекомунікаційних систем), мол.сержант Горгуленко В.А., солдат Покатилюк О.О. (факультет інформаційних технологій), ст.солдат Забужанський М.С. (факультет бойового застосування систем управління та зв’язку).

За результатами підсумкової атестації присвоєне військове звання "лейтенант" та виданий диплом "магістра" 151 курсанту, присвоєне військове звання "лейтенант" та виданий диплом "бакалавра" 52 курсантам, виданий диплом "бакалавра" 47 військовослужбовцям заочної форми навчання.

Голова екзаменаційної комісії надав ряд суттєвих пропозицій щодо подальшого удосконалення освітнього процесу, змісту навчання та якості підготовки офіцерських кадрів. Наприкінці засідання голова екзаменаційної комісії подякував керівництву та науково-педагогічному складу інституту за співпрацю.

В свою чергу, заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко від імені всього особового складу подякував всім членам екзаменаційної комісії за плідну роботу і завірив, що колектив інституту і надалі буде проводити роботу щодо покращення якості навчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх