Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Дистанційний захист кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання

Добавлено: 24.06.2020 Переглянуто: 744


Два дні в on-line режимі відбувалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальностей 122 Комп’ютерні науки, 125 Кібербезпека, 126 Комп’ютерна інженерія, 172 Телекомунікація та радіотехніка освітнього ступеня «Бакалавр». Розклад залучення курсантів заочної форми навчання до захисту кваліфікаційних робіт (день, час) заздалегідь був розміщений окремо на платформі дистанційного навчання Moodle вишу

Здобувачі освіти своєчасно надіслали до Військового інституту розроблені та зброшуровані кваліфікаційні роботи. Дистанційна комутація здобувачів та членів підкомісій здійснювалася через відеоконференцію Cisco Webex Meetings. Обов’язковим елементом цьогорічної атестація стала відеофіксація процесу захисту робіт.

На розсуд підкомісій курсанти-заочники представили власні цікаві та різнопланові дослідження в галузі застосування ІТ-технологій. Голови підкомісій відмітили актуальність обраних тематик, добрий рівень представлених досліджень та достатньо ґрунтовні знання майбутніх бакалаврів.

Вітаємо військовослужбовців із успішним захистом атестаційних робіт та бажаємо подальших успіхів і реалізації у професійній та усіх інших сферах життя!

Дякуємо особовому складу випускових кафедр і представникам підкомісій за професіоналізм, який цілком відповідає сучасним вимогам освіти!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх