Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо медичних працівників з професійним святом

Добавлено: 21.06.2020 Переглянуто: 662


Медики - наші янголи-охоронці у білих халатах. Ви заслуговуєте на низький уклін від всього українського народу. Щоденно ви рятуєте тисячі життів, даєте надію та невпинно лікуєте. Ви не перестаєте працювати вдень та вночі, не піднімаючи голів від хворих. Ви, саме ви - головні борці зі страшною пандемією.

У цей день вашого професійного свята - Дня медичного працівника, дозвольте від імені усіх офіцерів та курсантів інституту привітати вас!



Прийміть сердечну подяку, за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь.

Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках людські життя.

Професію яку ви обрали заслуговує на найвищу похвалу, захоплення й повагу. Знання і вміння лікаря який рятує життя, захищає своєю працею радість і щастя тисяч людей, завжди користувалася пошаною і цінувалася як особливий талант.

Тож бажаємо Вам та вашим родинам міцного здоров’я та благополуччя. Нехай здійсняться мрії і задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх