Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті триває атестація випускників 2020 року

Добавлено: 13.06.2020 Переглянуто: 775


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжується атестація курсантів 5-их курсів за освітнім ступенем “магістр”. З 13 червня 2020 року розпочата здача комплексному екзамену з фізичного виховання та спеціальної фізичної підготовки молодих лейтенантів 2020 року.

Екзаменаційна комісія перевіряє випускників у вправах на швидкість, силу, витривалість, а також рівень теоретичних знань і методичних умінь з основ фізичної підготовки.

Сьогодні дві з дев’яти навчальних груп розпочали перший етап комплексного екзамену з фізичної підготовки на якому курсанти-випускники виконали нормативи з бігу на сто метрів, підйом силою на перекладині, 6х100 метрів зі зброєю та відповіли на питання екзаменаційного білету з методики фізичної підготовки та рукопашного бою. Протягом наступних 7 днів всі навчальні групи випускників продемонструють свою фізичну підготовленість та витривалість.

За поточними підсумками комплексного екзамену майбутні офіцери показують відмінні та добрі результати.

Так тримати, майбутні лейтенанти!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх