Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті стартувала атестація випускників 2020 року

Добавлено: 10.06.2020 Переглянуто: 791


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшло перше пленарне засідання екзаменаційної комісії щодо атестації випускників 2020 року за ступенем вищої освіти “магістр” та “бакалавр”. Атестація підведе підсумок підготовки курсантів набору 2016 року (перший бакалаврський рівень освіти) та 2019 року (другий магістерський рівень).

На пленарному засіданні особовому складу було представлено голову екзаменаційної комісії, яким є представник Сил спеціальних операцій ЗС України, голів підкомісій з підрозділів та частин зв’язку Збройних сил України.

Начальники факультетів Телекомунікаційних систем, Інформаційних технологій, Бойового застосування систем управління та зв’язку доповіли ділові якості і ступінь готовності випускників до атестації. Крім того, вони зазначили прізвища курсантів, які претендують на дипломи з відзнакою.

Цього року атестацію складатимуть більше 250 випускників. Протягом тижня курсанти-випускники будуть захищати свої дипломні роботи, потім на них чекає здавання комплексного екзамену зі спеціальності та фізичного виховання.

Бажаємо успіху та наснаги випускникам!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх