Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польовий вишкіл курсантів першого курсу

Добавлено: 09.06.2020 Переглянуто: 1109


Практичними заняттями в польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту завершилося вивчення блоку загальновійськових дисциплін курсантами першого курсу факультету інформаційних технологій. Перед науково-педагогічним складом кафедри загальновійськових дисциплін командуванням інституту було поставлено завдання максимально наблизити динаміку занять до ситуацій, які можуть виникати у бойовій обстановці.

Курсанти вдосконалили навички з пересування та орієнтування на місцевості, розвідки та розмінування місцевості, маскування, надання домедичної допомоги пораненим в польових умовах. Крім того виконали вправу контрольних стрільб з автомата АК-74.

Курсанти першого курсу відповідально поставилися до виконання всіх завдань польового вишколу та продемонстрували добрі знання та практичні навички із загальновійськових дисциплін: тактики, інженерної підготовки, військової топографії, РХБ захисту та вогневої підготовки.

Головною метою польового вишколу є підготовка курсанта як військового, здатного впевнено діяти на полі бою та вести вогонь зі стрілецької зброї; фізично та морально адаптувати до умов військової служби, створивши таким чином міцне підґрунтя для оволодіння військовою кваліфікацією фахівця військ зв'язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх