Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Functional high-intensity interval training in MITIT

Добавлено: 09.06.2020 Переглянуто: 1921


Functional high-intensity interval training (функціональне інтенсивне інтервальне тренування) – новинка, започаткована курсантом 4 курсу інституту Денисом ЗАМОРОКОЮ.

Вже багато років хлопець займається легкою атлетикою та п’ятиборством. Працює з групами людей та під час тренувань до кожного знаходить індивідуальний підхід, також працює персонально, як з професійними атлетами так і з аматорами. На даний момент Денис - капітан команди інституту з військового п’ятиборства, багаторазовий призер міста Києва з легкої атлетики на дистанції від 800 метрів до напівмарафона, в напівмарафоні WAKCM`19 увійшов в 5-ку кращих атлетів (посівши 4 місце) у категорії 18-22 з 10 тисяч учасників старту.

Денис старанно вивчає роботу організму людини, дієтологію, правильну техніку бігу та виконання фізичних вправ, різні комплекси вправ та все, що пов’язано з фізичним розвитком люд.

Цього року він вирішив вийти на новий рівень: юнак пропонує дівчатам та хлопцям інституту взяти участь у його тренуваннях.

Ідея займатись з особовим складом інституту була, як метою саморозвитку і закріплення навичок, так і метою дати людям можливість займатися активністю із задоволенням та користю.

«Я хочу щоб наші курсанти були фізично розвинені і мали зацікавленість в саморозвитку, тому для цього потрібно прикласти зусиль, що я і намагаюсь зробити). Фізичний розвиток має бути не примусовим, а за власним бажанням, я намагаюсь підносити до особового складу все таким чином, щоб у них виникло бажання до цього, щоб людина вподобала зайняття спортом!» - коментує юний інструктор.

Бажаємо Денису наснаги та подальшого розвитку в улюбленій справі! А також запрошуємо особовий склад інституту приєднатись до його функціональних тренувань (подробиці у сторіз Instagram та Facebook).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх