Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заняття курсантів 3-го курсу з практичного виконання навчально-бойових завдань за фахом

Добавлено: 06.06.2020 Переглянуто: 830


У курсантів 3-го курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшли двотижневі заняття з практичного виконання навчально-бойових завдань за фахом.

Набуття практичних військово-професійних навичок у Військовому інституті забезпечується шляхом збільшення проведення занять з курсантами військових вишів з військово-професійних дисциплін на бойових зразках озброєння та військової техніки, а також залучення фахівців з бойовим досвідом.

Під час проведення занять під керівництвом науково-педагогічних працівників випускових кафедр майбутні офіцери-зв’язківці набули практичних навичок з експлуатації сучасних засобів супутникового зв’язку; експлуатації засобів транкінгового зв’язку; експлуатації КХ радіостанцій; виконання нормативів із встановлення та застосування спеціалізованого програмного забезпечення.

Кожен курсант та офіцер розуміє велике значення цих занять, оскільки вміння та навички з експлуатації сучасного обладнання інформаційно-телекомунікаційних систем для зв’язківця є запорукою успішного виконання бойових завдань. Тому кожен курсант під час практичних занять намагався засвоїти як найбільше матеріалу та практичних навичок, що розповідають досвідчені викладачі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх