Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантські премудрості

Добавлено: 22.05.2020 Переглянуто: 1135


Не зважаючи на карантинні обмеження життя у ВІТІ не стоїть на місті. Традиційно в травні місяці, відповідно до Положення про воєнно-наукове товариство, на кафедрах інституту відбулась ХІХ конференція військово-наукового товариства курсантів. Враховуючи застережливі заходи, пов'язані з поширенням COVID-19, конференція проходила в онлайн-режимі.

21.05.2020 року на базі кафедри військово-гуманітарних дисциплін захід об’єднав курсантів та викладачів кафедри, які цікавляться традиційними та актуальними питаннями з історії України, філософії, політології та соціології.

Незважаючи на те, що гуманітарні науки не являються профільними для курсантів нашого інституту, щороку кафедра військово-гуманітарних дисциплін збирає талановиту молодь із числа тих, хто цікавиться питаннями буття, людини та суспільства. Проведення досліджень у даній галузі – непроста справа, оскільки потребує високого рівня абстрактного аналітичного мислення й здатності до серйозних узагальнень. З іншого боку, це значима частина культури, з якою має бути знайома кожна освічена людина!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх