Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Наукові дослідження курсанта Володимира Лозицького

Добавлено: 24.04.2020 Переглянуто: 889


Участь у ХI Всеукраїнській наукова конференція молодих вчених, студентів та курсантів «Комунікативні стратегії інформаційного суспільства: лінгвістика, право, інформаційна безпека», яка 08 квітня була проведена в Національній академії Служби безпеки, прийняв участь курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку Володимир Лозицький.

Конференцію включено до «Переліку проведення міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених у 2020 році» (лист ІМЗО України від 20.01.2020 No 22.1/10-143). Співорганізаторами конференції виступають Міністерство освіти і науки України та Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В обговоренні проблем комунікативних стратегій інформаційного суспільства беруть участь співробітники практичних підрозділів Служби безпеки України, інститутів сектору безпеки і оборони України, представники вісімнадцяти вищих навчальних закладів України.

В ході роботи секції “Психологічні та педагогічні аспекти інформаційної безпеки” була предсталена доповідь на тему “Адаптація до бойового стресу учасниками операції об'єднаних сил”. Керівником роботи курсанта Володимира Лозицького виступила завідувач кафедри Іноземних мов кандидат філологічних наук Працівник ЗСУ Тетяна Храбан.

Плідна робота керівника та молодого науковця продовжується вже не перший рік. Сфера наукових досліджень - психологічні та педагогічні аспекти інформаційної безпеки в умовах гібридного протистояння з Російською Федерацією є вкрай актуальною. Крім наукових досліджень, Володимир є учасником проектної групи Military HUB інституту з проектування та розробки безпілотних ретрансляторів. Побажаємо курсанту Володимиру Лозицькому подальших успіхів в наукових дослідженнях.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх