Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Шановні абітурієнти 2020 року!

Добавлено: 07.04.2020 Переглянуто: 1855


У зв’язку із загальнонаціональним карантином (який мав тривати до 3 квітня включно та був продовжений на 21 день – до 24 квітня включно), розробленими Міністерством освіти і науки двох сценаріїв завершення навчального року:

Перший сценарій: карантин завершується до 1 тижня червня: випускники 11-х класів також вчаться до кінця червня – коригують пробіли в програмі, готуються до ЗНО. ЗНО стартує орієнтовно в останній тиждень червня і закінчується орієнтовно в середині липня. Результати основної сесії ЗНО стануть відомі наприкінці липня.

Другий сценарій: карантин продовжується до початку серпня: ЗНО для учнів 11-го класу стартує в середині серпня і закінчується до середини вересня.

До Правил прийому до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у 2020 року будуть внесені зміни щодо термінів прийому заяв та документів, вступних випробувань (іспитів), конкурсного відбору та зарахування на навчання вступників за ступенем вищої освіти бакалавр та передфаховий молодший бакалавр.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх