Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Брифінг стосовно харчування курсантського складу та вдосконалення меню в інституті

Добавлено: 03.04.2020 Переглянуто: 1382


“Будувати сучасні Збройні Сили України необхідно пліч-о-пліч з поколінням майбутніх офіцерів!”, – саме під таким кредо сьогодні у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут керівництвом було ініційовано проведення міні-брифінгу стосовно харчування курсантського складу та вдосконалення меню.

Під час брифінгу представники навчальних курсів мали змогу висвітлити основні проблемні аспекти та хвилюючі питання особового складу, на які із задоволенням відповіли головний кухар Наталія СТРОКІНА та заступник начальника з тилу підполковник Дмитро КОНШИН.

Курсантам було роз’яснено меню - розкладку “обов’язкові та додаткові страви” за новим каталогом, важливість кількості спожитих ними калорій.

У підсумку було прийнято та погоджено декілька рішень:

  • за її наявністю продукції, щонеділі та щопонеділка курсанти смакуватимуть картоплею – фрі;
  • люди з індивідуальною непереносимістю та алергією матимуть змогу отримувати створені спеціально для них дієтичні страви (за окремим списком);
  • збільшення кількості м’ясних страв з курятини;
  • у нормах санітарного мінімуму дозволити проведення “курсантської екскурсії”, що дасть можливість побачити приготування поданих страв з середини;
  • частіша подача улюбленої курсантської страви «реберця по-техаські»;
  • зменшення кількості макаронів, збільшення кількості поживних каш (наприклад: гречаної, за її наявністю);
  • різноманітнення асортименту страв з картоплі;
  • можливість різної заправки салатів (майонез, масло, гірчиця, оцет і тд.).

    Досвід нашого інституту яскраво демонструє: налагодження внутрішніх комунікацій «офіцер – курсант», плідна праця та можливість бути почутим формують особистість майбутнього офіцера.

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх