26 вересня 2020 року о 10:00 запрошуємо юнаків, дівчат та їх батьків на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН - Знайомся з Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут 10.00 трансляція у Інстаграм - @viti_krut; 10.00 трансляція у Live in Facebook Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (група)                                          УВАГА, оголошено додатковий набір з 1 вересня до 31 жовтня 2020 року на кафедру Військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу. Довідка за телефоном: 067-969-29-32, (044) 256-22-59, (044) 256-23-94 (щодня).                                                

Брифінг стосовно харчування курсантського складу та вдосконалення меню в інституті

Добавлено: 03.04.2020 Переглянуто: 847


“Будувати сучасні Збройні Сили України необхідно пліч-о-пліч з поколінням майбутніх офіцерів!”, – саме під таким кредо сьогодні у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут керівництвом було ініційовано проведення міні-брифінгу стосовно харчування курсантського складу та вдосконалення меню.

Під час брифінгу представники навчальних курсів мали змогу висвітлити основні проблемні аспекти та хвилюючі питання особового складу, на які із задоволенням відповіли головний кухар Наталія СТРОКІНА та заступник начальника з тилу підполковник Дмитро КОНШИН.

Курсантам було роз’яснено меню - розкладку “обов’язкові та додаткові страви” за новим каталогом, важливість кількості спожитих ними калорій.

У підсумку було прийнято та погоджено декілька рішень:

  • за її наявністю продукції, щонеділі та щопонеділка курсанти смакуватимуть картоплею – фрі;
  • люди з індивідуальною непереносимістю та алергією матимуть змогу отримувати створені спеціально для них дієтичні страви (за окремим списком);
  • збільшення кількості м’ясних страв з курятини;
  • у нормах санітарного мінімуму дозволити проведення “курсантської екскурсії”, що дасть можливість побачити приготування поданих страв з середини;
  • частіша подача улюбленої курсантської страви «реберця по-техаські»;
  • зменшення кількості макаронів, збільшення кількості поживних каш (наприклад: гречаної, за її наявністю);
  • різноманітнення асортименту страв з картоплі;
  • можливість різної заправки салатів (майонез, масло, гірчиця, оцет і тд.).

    Досвід нашого інституту яскраво демонструє: налагодження внутрішніх комунікацій «офіцер – курсант», плідна праця та можливість бути почутим формують особистість майбутнього офіцера.

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2020.

    vitiinfo@post.mil.gov.ua Питання щодо вступу надсилайте на: vitivstup@ukr.net

    ß-версія. Деякі розділи сайту працюють у тестовому режимі.

    ^ Наверх