Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти - зв’язківці завершили курс посиленої підготовки курсантів-випускників 2020 року

Добавлено: 19.03.2020 Переглянуто: 1127


На базі окремої бригади зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедр інституту та досвідчених офіцерів бригади, які мають бойовий досвід в ООС, курсанти випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут протягом трьох тижнів пройшли посилену підготовку у форматі Курсів підготовки офіцерів первинної ланки.

Значну увагу під час занять у полі приділялося питанням загальновійськової підготовки, а саме мінної безпеки, безпеки бою (у першу чергу пересуванню на полі бою, проведенню антиснайперских заходів, маскуванню тощо). Підготовка озброєння та військової техніки до бойового застосування, розгортання вузлів зв'язку та пунктів управління різних рівнів.

Основна мета посиленої підготовки - підвищення рівня готовності випускників до виконання обов'язків на первинних офіцерських посадах.

З метою об’єктивної оцінки набутих курсантами знань умінь та навичок проведений комплексний екзамен, за результатами якого майбутні офіцери показали належний рівень теоретичних знань та добрі уміння та практичні навички.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх