Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відкриття фотовиставки "Матері Героїв" за участю Президента України Петра Порошенка

Добавлено: 08.05.2016 Переглянуто: 2289


8 травня 2016 року представникам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації - офіцерам та курсантам випала честь взяти участь в урочистому заході присвяченому Дню матері, який цього року співпав із Днем пам’яті та примирення. За участтю Президента України Петра Порошенка разом із дружиною Мариною та представника Президента в Печерському районі Сергія Мартинчука була відкрита фотовиставка "Матері героїв".

Перші особи держави оглянули експозицію виставки, на площі біля Національного музею історії України у Другій світовій війні. Автор портретів Роман Ніколаєв - один із найяскравіших майстрів сучасної української фотографії, який передав досконалий образ матері героїні.

У День матері схиляємо голови перед українськими мамами - матерями героїв, які й самі є справжніми героїнями. Наша перемога залежала й залежить від вас так само, як і від героїзму наших захисників - ваших синів.

У своєму вітальному слові Петро Порошенко наголосив на жертовності українських жінок, котрі знайшли в собі силу підтримати рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором, задля миру в країні.

Керманич держави побажав всім матерям міцного здоров’я, витримки, сили і обов'язково дочекатися повернення своїх героїв.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх