Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі ВІТІ імені Героїв Крут проведений навчальний збір з кандидатами для здобуття вищої оперативно-тактичної освіти

Добавлено: 27.02.2020 Переглянуто: 726


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проведено 3-х денний навчальний збір з офіцерами-зв’язківцями, кандидатами для здобуття вищої оперативно-тактичної освіти у Національному університеті оборони України.

За словами керівника навчального збору полковника Андрія Чекана, збори забезпечили поглиблення знань кандидатів з питань повсякденної діяльності Збройних Сил України, основ загальновійськового, бойового, технічного, морально-психологічного забезпечення діяльності військ.

Протягом перших двох днів навчального збору з офіцерами буде проведено заняття із загальновійськових дисциплін, фахової підготовки, медичний огляд, попередній контроль із визначення рівня фізичної підготовленості. Крім цього, із вступниками буде організоване та проведено пробне тестування зі знання іноземної мови із використанням технологій дистанційного навчання, яке визначить рівень комунікативної та мовної компетенції офіцерів.

За результатами попередньої професійної діагностики сформовано рейтинг кандидатів для направлення на вступні випробування.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх