Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військового коледжу здобули медалі на відкритому Чемпіонаті світу з Кемпо-Карате та Кабудо

Добавлено: 26.04.2016 Переглянуто: 2233


>У Харкові з 22 по 24 квітня проходив відкритий чемпіонат світу з кемпо-карате та кабудо за участю курсантів Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. У чемпіонаті взяли участь понад 500 спортсменів, серед них – 6 курсантів Військового коледжу.

У ході змагань курсанти показали хороші результати і здобули 2 срібних та 2 бронзові нагороди у різних вагових категоріях розділу кемпо куміте.

Зокрема, срібні нагороди вибороли курсанти Дмитро Задорожний у ваговій категорії до 70 кг, Сергій Скорінов у ваговій категорії до 73 кг, а курсанти Максим Сиробаба вагова категорія до 65 кг та курсант Дмитро Осадчий вагова категорія до 90 кг здобули бронзові нагороди чемпіонату.

За відмінну підготовку, яка дала змогу досягти високих результатів у ході чемпіонату, курсанти подякували своїм тренерам Олегу Чернецькому та Генадію Шполі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх