Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В інституті завершилися курси підвищення кваліфікації

Добавлено: 22.02.2020 Переглянуто: 786


21 лютого 2020 року на кафедрі бойового застосування підрозділів зв'язку завершені курси підвищення кваліфікації офіцерів штабів з’єднань, військових частин і підрозділів зв’язку. Заняття були направлені на підвищення кваліфікації офіцерів які призначені на посади начальників штабів, офіцерів відділів (відділень) зв’язку, оперативних чергових пунктів управління зв’язком та набуття практичних навичок щодо експлуатації новітніх засобів зв’язку.

На кафедрі радіо- та супутникового зв'язку підвищення кваліфікації пройшли військовослужбовці за напрямом “Бойове застосування новітніх засобів зв’язку”. Заняття були направлені на набуття практичних навичок щодо експлуатації новітніх засобів зв’язку, їх особливостям і бойовому застосуванню.

За результатами навчання слухачі склали комплексний випускний екзамен і залік та отримали свідоцтва встановленого зразку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх