Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Круглий стіл “Славетні військові керманичі в історії України”

Добавлено: 21.02.2020 Переглянуто: 914


Знання історії свого краю – священний обов’язок кожної культурної та освіченої людини. Всі ми завжди маємо пам’ятати звідки родом, де наше коріння, знати історію свого народу, бо хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього. Історія – це шлях нашої еволюції та розвитку. Дбайливе ставлення до історії своєї країни, історії свого краю – то ознака цивілізованості суспільства.

20.02.2020 року згідно з Планом воєнно-історичної роботи у Збройних силах України на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулось засідання круглого столу “Славетні військові керманичі в історії України”.

Відкриваючи засідання круглого столу начальник кафедри полковник Олександр САЄНКО наголосив на тому, що Російська дезінформація не боїться заповнювати прогалини, де інформація відсутня. Ми, безсумнівно, повинні пам’ятати та прославляти героїв України, котрі дозволили нам жити у вільному суспільстві. Після цього відбулося заслуховування доповідей курсантів та активне їх обговорення.

На засідання круглого столу завітав заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський.

Виступи молодих науковців засвідчили глибоке усвідомлення ними проблеми становлення нашої країни протягом багатьох віків як незалежної держави. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя. Окрім ґрунтовно підготованих доповідей, курсантами були представлені тематичні презентації, що значно доповнили та інформативно збагатили їхні виступи.

Варто висловити особливу подяку науковим керівникам курсантів, викладачам кафедри: кандидату історичних наук Вікторії Садиковій, кандидату педагогічних наук Наталії Логвіненко та кандидату філологічних наук Олесі Церковняк-Городецькій.

Молоде поколінням ВІТІ – майбутнє нашої країни!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх