Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійний фонд "Серце до серця" та факультет Телекомунікаційних систем та мереж

Добавлено: 26.04.2016 Переглянуто: 2042


Щорічно, за ініціативою Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", проводиться широкомасштабна Всеукраїнська благодійна акція.

Фонд протягом 10 років проводить благодійні акції з метою збору коштів для лікування хворих дітей. На зібрані кошти закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається в користування в дитячі обласні лікарні України.

Так 24 квітня відбулась одна з таких акцій зі збору благодійної допомоги. Цього разу збирали кошти для закупівлі реанімаційного медичного обладнання. Так варто зазначити що й курсанти факультету Телекомунікаційних систем та мереж приймали активну участь у зборі коштів. Наші курсанти будучи волонтерами даної організації, пропонували відвідувачам стильні аксесуари, патріотичні футболки та французькі солодощі. Вся акція супроводжувалась святковим концертом, різноманітними конкурсами та цікавими дослідами. Неможливо не згадати про наш музичний колектив "Weed in my head".

Хлопці повністю полонили відвідувачів своїми піснями та музикою, а також задали настрій на весь день.

Такі благодійні акції заряджають оптимізмом та вірою в добру справу , вчать доброті та безкорисності, щирості до людей, які потребують допомоги. Так, ми маємо піклуватися про наше майбутнє ,адже діти-це є наше світле й усміхнене майбутнє!

https://www.youtube.com/watch?v=InIImZZ-lQw

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх