Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-випускники ВІТІ проходять посилену підготовку

Добавлено: 19.02.2020 Переглянуто: 1104


Майбутні офіцери Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут посилено готуються аби успішно скласти іспити державної атестації, яку буде проведено у червні 2020 року. Практичний вишкіл майбутніх офіцерів зв’язківців проходить на базі військової частини А0415.

Посилена підготовка є одним із етапів підготовки до іспитів, у яких візьмуть участь більше двох сотень випускників.

Під час навчання та підготовки майбутніх офіцерів використовується отриманий досвід участі особового складу в ООС. Більшість офіцерів та викладачів, які нині навчають у виші особисто приймали участь у виконанні службово-бойових завдань в зоні бойових дій. Від так під час відпрацювання занять вони чітко знають, що саме треба знати та вміти майбутньому офіцеру-зв’язківцю.

«Авжеж корисно, коли заняття проводить висококласні бойові офіцери. Викладачі-учасники ООС (АТО), які навчають нас тактиці, тактичної медицини, вогневій підготовці, інженерній та спеціальній підготовці роблять вагомий вклад у практичний аспект навичок випускника. Завдяки їм ми дізнаємося деякі нюанси, які не можна побачити в підручниках. Це безсумнівно зацікавлює нас – курсантів», – розповідає старший сержант Олександр Тимошенко.

Під час першого тижня занять курсанти-випускники в польових умовах практично відпрацювали питання із розгортання та інженерного обладнання елементів пунктів управління та порядку їх охорони, у складі екіпажів виконали нормативи та навчальні завдання по розгортанню засобів зв’язку в польових умовах.

Тож на випускників чекає ще два тижні цікавих і насичених практичних занять.

«Майбутніх офіцерів - зв’язківців потрібно навчати тому, що необхідно на війні. Ми готовимо наших випускників до виконання різних завдань та прийняття вчасних і вірних рішень, які знають можливості сучасних засобів зв’язку й зможуть в подальшому на них виконувати завдання в будь-якій обстановці. Кардинально нові підходи у системі навчання курсантів ВІТІ позитивно відбиваються на їх практичній підготовці, що останнім часом все більше відзначають у військах», – коментує хід проведення практичних занять керівник Курсів посиленої підготовки полковник Олег Петровський.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх