Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнські змагання серед студентів з гирьового спорту «Гвардійський ривок»

Добавлено: 18.02.2020 Переглянуто: 895


Популяризація спорту, молодості та здорового способу життя своїми досягненнями – основна мета кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту.

З 14 по 16 лютого команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з гирьового спорту взяла участь у Всеукраїнських змаганнях серед студентів з гирьового спорту «Гвардійський ривок», які проходили у м. Київ.

Збірна інституту посіла почесне 4 місце, серед 21-го навчального закладу, що приймали участь у змаганні. Нашу команду гідно представили: КЛИМЕНКО Андрій, КОТОВ Артем, КОВАЛЬЧУК Андрій, САМОЙЛЕНКО Валентина, ПОЛЮХОВИЧ Вікторія, ВЕРТЕЛЕЦЬКА Анастасія, ШИРКО Богдана, БУГАЙ Олександр, ПОДОЛЬСЬКІ Юрій, КОЗАЧУК Юрій, УДОД Олександр, ЗОЗУЛЯ Анатолій, ПІНАЄВА Надія.

Вправні хлопці та дівчата, під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту капітана Олександра НЕПОМНЯЩОГО, неодноразово приносять інституту чисельні перемоги у подібних змаганнях та завжди яскраво рекомендують себе та наш навчальний заклад з кращої сторони.

Особливо хотілося б відмітити курсанта 18 навчального курсу ПОЛЮХОВИЧ Вікторію. Тендітна, на перший погляд, дівчинка виборола почесне ІІ місце, виконавши 205 підйомів 16 кілограмовою гирею.

Бажаємо нашим спортсменам натхнення та перемог у подальшому!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх