Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чемпіонат зі Стрітболу у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Герої Крут

Добавлено: 12.02.2020 Переглянуто: 787


Вперше у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Герої Крут відбувся чемпіонат зі Стрітболу – сучасного та відносно молодого виду спорту.

Нововведені кафедрою фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту «стрітбольні змагання» сподобались не лише командам-учасникам навчальних курсів, а й вболівальникам. Стрітбол, незважаючи на свою молодість, вже має безліч шанувальників у всьому світі, по ньому проводяться змагання та турніри.

Чемпіонат зі стрітболу проходив з 05 по 11 лютого у декілька етапів. Та лише найсильніші та найвитриваліші учасники дійшли до фіналу.

Абсолютним переможцем чемпіонату стала команда 36 навчального курсу факультету бойового застосування систем управління та зв'язку (курсанти – переможці: Нестерук М.Р., Лазаренко Є.М., Ліщинський О.В., Горбань А.В.). Почесне друге місце посіла команда 16 навчального курсу факультету телекомунікаційних систем, третє – команда 37 навчального курсу факультету бойового застосування систем управління та зв'язку.

Бажаємо усім учасникам наснаги та удачі у майбутніх іграх. Сподіваємось, що стрітбол стане на одну ланку з традиційними змаганнями, які проходять в нашому інституті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх