Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Командувач Військ зв'язку та кібербезпеки ЗС України генерал–майор Євген СТЕПАНЕНКО попрощався з з Бойовим прапором Військового інституту

Добавлено: 12.02.2020 Переглянуто: 4304


У житті кожного військовослужбовця настає етап росту та розвитку, етап, коли необхідно рухатись далі, незважаючи на усі перепони.

Сьогодні, 12 лютого, відбулося урочисте прощання генерал – майора Євгена СТЕПАНЕНКО з особовим складом, Бойовим прапором Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Новопризначений Командувач військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України попрощався з усім особовим складом славетного навчального закладу, яким успішно керував протягом 2016 - 2020 років, подякував їм за плідну працю та спільно проведені пліч-о-пліч роки. Особливої урочистості набув момент прощання колишнього начальника інституту з Бойовим прапором, адже саме генерал – майор Євгену СТЕПАНЕНКО у 2016 році було вручено Бойовий прапор Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Увесь особовий склад бажає Євгену Олександровичу щастя, процвітання, енергії, наснаги у його нелегкій роботі та усього найкращого. Дякуємо Вам.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх