Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

102-га річниця з дня створення інституту

Добавлено: 29.01.2020 Переглянуто: 1122


«Хто не знає минулого, той не вартий майбутнього…», - безсмертний вислів відомого українського письменника Максима Рильського, який актуальний у всі часи та віки.

Ми, майбутнє Збройних Сил України, як ніхто певні – пам’ятати подвиг предків наш святий обов’язок. Ніколи не забудемо тих, ким пишаємось донині, тих, чиє горде ім’я носить наш славетний навчальний заклад…Герої Крут!

Сьогодні, 29 січня, ми відзначаємо день, за який боролись роками, справедливу дату від дня створення Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, та вшановуємо пам’ять тих, хто поклав свої життя за нас та за неньку Україну.

Особовим складом інституту в цей день було проведено урочисте шикування та нагородження кращих курсантів та офіцерів інституту, вшанування загиблих юнкерів – крутян та загиблих героїв АТО (ООС), а також відвідання Хреста Героїв Крут на Аскольдовій могилі та станції Крути, де відбувся славетний бій.

Також сьогодні до інституту прибули майбутні військовослужбовці - ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, які із захопленням та шаною відвідали усі заходи разом з курсантами нашого інституту. Після заходів на гостей чекала захоплювальна екскурсія нашим славетним навчальним закладом та містом-героєм Київ.

Шануймо та пам'ятаймо наших предків, які віддали своє життя за нас, за Україну!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх