Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Гра в Пейнтбол на 5 КППК

Добавлено: 15.01.2020 Переглянуто: 986


У рамках програми розвитку фізичної культури офіцери за призовом, що проходять вишкіл на 5 курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації15 грудня вирушили до м. Бровари. Де мали можливість активно, та з користю для здоров’я провести свій вільний час , граючи в командну гру - пейнтбол.

Пейнтбол –технічна спортивна гра з розряду екстремальних, що імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі, яка передбачає військові дії, здійснювані з допомогою пневматичних рушниць (маркерів) і желатинових куль, наповнених фарбою, схожою на гуаш.

Кожному із гравців було видано: маску, маркер та 200 пейнтбольних кульок з фарбою. Під час змагання слухачами 5 курсів був відпрацьовано:управління відділенням в обороні (команда яка обороняється намагається утримати позицію та запобігти «Захопленню Прапора»).

Та управління відділенням в атаці «Захоплення Прапора» (мета полягає в тому, щоб захопити прапор і принести його на свою базу прапора). Пересування двійками, трійками в атаці.

Під кінець дня насичені враженнями та закріпивши своє військове мистецтво офіцери-зв’язківці вирушили до розташування готові до нового учбового тижня.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх