Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відкрив свої двері для абітурієнтів

Добавлено: 22.12.2019 Переглянуто: 985


Вчора, 21 грудня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов День відкритих дверей. Провідний навчальний заклад гостинно прийняв цивільну молодь з Києва та різних областей України, яка має намір у майбутньому отримати військову освіту.

На відвідувачів, які завітали до вишу чекало багато корисної та цікавої інформації, виставок, демонстрацій тощо. Потенційних курсантів зустрів заступник начальника військового інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, який зазначив, що навчальний заклад готує військових фахівців тактичної ланки у галузі телекомунікацій та інформатизації, як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань. Розповів про умови вступу та за якими спеціальностями здійснюється підготовка курсантів.

Начальники кафедр у свою чергу ознайомили гостей з навчально-матеріальною базою інституту, та розповіли про перспективи здобуття професії військового зв’язківця, кібервоїна та фахівця інформаційних технологій.

Окрім цього, для гостей провели екскурсію по спеціалізованим навчальним класам, де курсанти вивчають сучасні засоби зв’язку, вчаться програмуванню і впровадженню інтелектуальних інформаційних технологій для створення новітніх систем накопичування, переробки, збереження інформації та систем управління військами та зброєю з урахуванням досвіду проведення ООС на сході країни.

.- До речі, після закінчення інституту, випускник крім офіцерського звання лейтенант отримує військову та цивільну спеціальність. Це престижно, адже людина зможе себе комфортно почувати й у цивільному житті після завершення служби — зазначив заступник начальника інституту з навчальної роботи.

Також гості оглянули казармені приміщення, їдальню та заклади для культурного і фізичного розвитку курсантів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх