Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підбили підсумки діяльності за 2019 рік

Добавлено: 18.12.2019 Переглянуто: 1021


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підбили підсумки служби військ, підсумки навчання, науково-технічної, інноваційної діяльності, стану військової дисципліни, тилового та технічного забезпечення. В цілому результати діяльності керівного складу інституту засвідчують, що за минулий рік  була проведена масштабна робота з цих питань.

Значні зусилля у навчанні були направленні на впровадженні в освітню діяльність стандартів НАТО, активних та інноваційних методів навчання, виконання плану вдосконалення практичної підготовки курсантів.

Також відзначили значне покращення навчально-матеріальної бази інституту. У цілому керівний склад військового інституту спроможний забезпечити навчально-виховний процес та управління підпорядкованими структурними підрозділами. А особовий склад готовий до виконання завдань за призначенням.

Серед важливих результатів роботи тилового забезпечення варто виділити ремонт та оновлення нової системи опалення всього інституту, заміна даху головної будівлі інституту.

Серед результатів роботи у сфері морально-психологічного забезпечення — покращення стану військової дисципліни в курсантських підрозділах, зменшення кількості порушень в  підпорядкованих підрозділах, створена належна система психологічного супроводження навчально-виховного процесу та національно-патріотичного виховання майбутніх офіцерів.

На основі аналізу результатів роботи діяльності посадових осіб командно-адміністративного складу, науково-педагогічного складу та працівників начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Євген Степаненко відзначив, що комплекс заходів в інституті забезпечив задовільний морально-психологічний стан серед військовослужбовців і працівників та виконання завдань за призначенням. Окрім цього окреслив основні напрямки роботи на подальшу перспективу та власне подякував за результативну роботу протягом минулого року всьому колективу.

Наприкінці заходу генерал-майор Євген Степаненко вручив відзнаки за досягнення кращих результатів начальникам факультетів:

Факультет Телекомунікаційних систем, начальник факультету полковник Євген Рибка за Перше місце за результатами навчання за підсумками 2018 - 2019 навчального року;

Факультет Інформаційних технологій, начальник факультету полковник Віталій Олексенко за Перше місце за активну інноваційну діяльність та впровадження сучасних інформаційних технологій в освітній процес по результатам підсумків навчання 2018 – 2019 навчального року;

Факультет Бойового застосування систем управління та зв’язку, начальник факультету полковник Олександр Пономарьов за Перше місце за результатам підсумків стану військової дисципліни та стану служби військ за 2019 рік. Також курсантський склад факультету отримав головний приз - сучасний телевізор.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх