Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті стартувала зимова сесія 2019-2020 навчального року

Добавлено: 16.12.2019 Переглянуто: 1181


Зимова сесія - це закономірний підсумок першого навчального семестру, тому й починається після його закінчення. Складається вона, як і річна, із залікової та екзаменаційної, після чого у курсантів починається канікулярна відпустка.

Залік - форма перевірки засвоєних знань, яка передує іспитам і є перепусткою до їх здачі. У Військовому інституті під заліки був виділений останній тиждень першого семестру. За результатами залікової сесії курсанти 1-4-х курсів Військового інституту були допущені до здачі іспитів.

Для багатьох курсантів, сесія не становить труднощів, оскільки існує система «автоматів» - якщо курсант протягом семестру добре себе зарекомендував та набрав відповідну кількість балів, то викладач пропонує йому автоматично поставити оцінку зі свого предмета без здачі екзамену.

Для інших курсантів треба діставати конспекти і займатися. На період прийняття іспитів виділяється 15 днів. При цьому між іспитами передбачені проміжки, що дозволяють підготуватися до наступного після складеного іспиту. Ці проміжки не менше 2-х днів і зазвичай складають 3 дні.

Зовсім скоро Новий рік. Всі мріють успішно здати іспити та поїхати у канікулярну відпустку.

Командування інституту щиро бажає всім курсантам успіхів, наснаги та високих оцінок!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх