Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Професійна орієнтація з випускниками Чернігівщини

Добавлено: 14.12.2019 Переглянуто: 891


11-13 грудня 2019 року начальник кафедри військово-гуманітарних дисциплін полковник Олександр САЄНКО в рамках професійної орієнтації молоді, провів ряд зустрічей з учнями 10-11 класів Чернігівщини та випускниками Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Головним завданням було надати випускникам практичні поради і рекомендації з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху, обговорити специфіку навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Учням, які виявили неабияку зацікавленість перспективами здобути освіту у ВІТІ, були надані вичерпні відповіді на індивідуальні запитання щодо пакету необхідних документів для вступу та їх оформлення, особливостей вступної кампанії у 2020 році.

Бажаємо випускникам, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань та чекаємо на Вас у стінах нашого славетного навчального закладу!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх