Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курси підвищення кваліфікації з питань забезпечення та організації електронного документування управлінської інформації

Добавлено: 08.12.2019 Переглянуто: 931


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації з 02 по 06.12.2019 року пройшли курси підвищення кваліфікації з питань забезпечення та організації електронного документування управлінської інформації. Курсову підготовку пройшли 19 слухачів.

За час навчання слухачі ознайомилися з теоретичними та практичними основами системного підходу до діловодства у Збройних Силах України, теорії та практики щодо основ організації електронного документування управлінської інформації. Слухачі отримали початкові навички щодо налаштувань роботи програмних засобів АСКОД та забезпечення діловодства в підрозділах та установах ЗСУ та МОУ.

06.12.2019 слухачами курсів був складений залік. По закінченню курсу всі слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх