Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей

Добавлено: 30.11.2019 Переглянуто: 1184


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут майбутнім абітурієнтам розповіли, як стати офіцером Збройних Сил України і отримати провідну освіту у галузі ІТ-технологій.

День відкритих дверей — вже традиційний захід, який щомісячно організовує військовий виш.

У рамках цього цікавого та змістовного заходу майбутні вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в нашому славетному навчальному закладі та зробити перший крок до своєї майбутньої професії.

Саме у цей день абітурієнти та їхні батьки мали змогу поспілкуватись з керівництвом та курсантами інституту, відвідати кафедри, навчальні аудиторії та казармені приміщення, спостерігати за «магічним» створенням оптоволокна, постріляти у сучасному електронному тирі, пройти тест-драйв на професію «Програміст», а також оглянути матеріально-технічну базу інституту.

Також гості були ознайомлені з оновленими правилами прийому до ВВНЗ та порядком здачі вступних іспитів. У їдальні на них чекав солодкий перекус та короткий екскурс до нової форми харчування у Збройних Силах.

А виставка зброї, засобів зв’язку та курсантських досягнень викликала у присутніх бурхливі та позитивні емоції.

Успіх будь-якої людини починається з вибору професії. ВІТІ сповідує філософію військових лідерів, філософію переможців і цьому навчає майбутніх офіцерів, ми будемо дуже щасливі бачити наших гостей влітку, під час вступу до нашого інституту.

АрміяINFORM – інформаційне агентство Міністерства оборони України: Як стати і військовим, і фахівцем з ІТ-технологій? У ВІТІ майбутнім абітурієнтам розповіли про переваги військової освіти

Міністерство оборони України (офіційний сайт): Як отримати військову освіту в галузі ІТ-технологій майбутнім абітурієнтам розповіли у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх